"Krzyś" - świeżak z rukolą i żurawiną
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Odkąd Pan Krzysztof, ten słynny prezenter z TV (Panie Krzysztofie, kochamy Pana!) zjadł ten ser, rozniosła się plotka o tym, że to właśnie TEN SER TAK ODMŁADZA. No i teraz nie ma wyjścia, muszę robić go dużo, bo wszyscy chcą być młodzi. :)
Panowie dzwoniący z pytaniem, czy "Krzyś" jest dziś dostępny, to już standard. Także spieszcie się z zamawianiem i przysyłajcie swoje zdjęcia z przed i po spożyciu. ;)
To świeży ser podpuszczkowy, solony, z rukolą i żurawiną.
Z łatwością pokroisz go w plastry, by ułożyć na kanapce. Możesz też podzielić go na cząstki i dać mu się umościć w sałatce. Albo zjeść ot tak, bez zbędnych ceregieli. I młodnieć! Młodnieć w oczach!
A oto "Krzyś" jeszcze na etapie produkcji:
WARTOŚCI ODŻYWCZE
ok 24% tłuszczu
ok 18% białka
WAGA
nie mniej niż 600 g netto
[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]
SKŁADNIKI
naturalny: mleko owcze pasteryzowane, sól, rukola, żurawina, kultury bakterii, podpuszczka
JAK PRZECHOWYWAĆ
Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.
Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 3 dni, najlepiej w zawinięty w papier lub w osobnym pudełku. Niech ma jednak lekki dostęp powietrza.
Przechowywany w dobrych warunkach, świeżak będzie stopniowo obsychał, twardniał i coraz bardziej przypominał ser żółty - w takiej wersji też jest pyszny. :)
JAK WYSYŁAM
W podróż do Ciebie zapakuję go hermetycznie, żeby czuł się bezpieczny.
Opinie o produkcie (0)