sałatkowy owczy
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Grecy dodają go do sałatek lub zapiekają. Lekko twardy, wyraźnie słony.
Najbardziej lubię zapiekany w pomidorach i oliwie, obsypany czosnkiem i świeżym tymiankiem.
Lub w sałatce, gdzie łączę go z owocami, np. arbuzem. Kwaśny lub pikantny dodatek też świetnie się sprawdzi.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
ok 28% tłuszczu
ok 18% białka
SKŁADNIKI
naturalny: mleko owcze termizowane, sól, podpuszczka naturalna, bakterie
z suszonymi pomidorami, czosnkiem i bazylią: mleko owcze termizowane, sól, suszone pomidory, czosnek, bazylia, podpuszczka naturalna, bakterie
WAGA
nie mniej niż 210 g netto
[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]
JAK PRZECHOWYWAĆ
Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.
Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 3 dni.
JAK WYSYŁAM
W podróż do Ciebie zapakuję go hermetycznie, żeby czuł się bezpieczny.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)