fbq('track', 'AddToCart'); />

kefir owczy

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 15,00 zł

Cena regularna:

15.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Pin It

Opis

Ukochany produkt śródborskich klientów. :)
Nie do porównania z jakimkolwiek innym kefirem. 
 
Przy jego produkcji zastosowałam zestaw bakterii (patrz: skład), które wpływają na jego konsystencję i smak. Dzięki nim kefir ma bardzo gładką, mniej grudkowatą konsystencję, mniej też "gazuje", przez co jest słodszy w smaku.

Z butelki trudno go wylać - w zasadzie to trzeba go wycisnąć. ;)
Jeśli więc marzysz np. o zjedzeniu ziemniaczków z kefirem, to to jest Twój wybór!

  • Jedz solo, łyżkami
  • Dodaj ulubione owoce, płatki i orzechy i zjedz na śniadanie
  • Zrób smoothie
  • Albo chłodnik
  • Albo nałóż na gorące ziemniaczki 

Twoje jelita go pokochają.



A tak wygląda kefirowa kolonia w trakcie produkcji:


 

 


 
SKŁADNIKI ODŻYWCZE

  • ok 8% tłuszczu
  • ok 6% białka
  • zero węglowodanów


SKŁADNIKI

mleko owcze pasteryzowane, kultury bakterii (Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Saccaromyces cerevisiae)

* Wytrącająca się serwatka jest zjawiskiem naturalnym. * 



PRZECHOWYWANIE

Przechowuj w lodówce w temperaturze 2-4 stopni, także po otwarciu.
Spożyj w ciągu 3 dni od otwarcia.
 


 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

nasza nowa stodoła     owca miesiąca     

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl