fbq('track', 'AddToCart'); />

świeżaki owczaki

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 32,00 zł

Cena regularna:

32.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Pin It

Opis

Dla większości klientów zjedzenie tego sera to codzienna konieczność. Krótko mówiąc: bestseller. :)

Z łatwością pokroisz go w plastry, by ułożyć na kanapce. Możesz też podzielić go na cząstki i dać mu się umościć w sałatce. Albo zjeść ot tak, bez zbędnych ceregieli.


WYBIERZ SWÓJ ULUBIONY SMAK:

  • NATURALNY: to świeżak w wersji podstawowej, jest tylko posolony
  • Z KOZIERADKĄ: dodatek jej nasion nadaje mu przyjemnie orzechowej nuty
  • Z CZARNUSZKĄ: to "ten w czarne kropeczki", wybieracie go najczęściej
  • Z SUSZONYMI POMIDORAMI, CZOSNKIEM I OREGANO - dla fanów wyraźniejszych smaków
  • Z KOLOROWYM CZOSNKIEM - tu nuta czosnkowa będzie nieco mocniejsza - uwielbiam jak chrupie pod zębami!
  • Z NASIONAMI KONOPII - całe ziarna, o charakterystycznym smaku i aromacie - tu też będzie chrupanie!


 

Tak wyglądają świeżaki, gdy są jeszcze w foremkach:




WARTOŚCI ODŻYWCZE

ok 24% tłuszczu
ok 18% białka 


 WAGA

nie mniej niż 230 g netto
świeżak oznaczony jako DUŻY: nie mniej niż 650 g netto

[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]


 
SKŁADNIKI

naturalny: mleko owcze pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka
z kozieradką: mleko owcze pasteryzowane, kozieradka, sól, kultury bakterii, podpuszczka
z czarnuszką: mleko owcze pasteryzowane, czarnuszka, sól, kultury bakterii, podpuszczka
z suszonymi pomidorami, czosnkiem i oregano: mleko owcze pasteryzowane, suszone pomidory, czosnek, oregano, sól, kultury bakterii, podpuszczka
z nasionami konopii: mleko owcze pasteryzowane, nasiona konopii, sól, kultury bakterii, podpuszczka

 


 
JAK PRZECHOWYWAĆ

Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.

Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 3 dni, najlepiej w zawinięty w papier lub w osobnym pudełku. Niech ma jednak lekki dostęp powietrza.

Przechowywany w dobrych warunkach, świeżak będzie stopniowo obsychał, twardniał i coraz bardziej przypominał ser żółty - w takiej wersji też jest pyszny. :)


 
JAK WYSYŁAM 

W podróż do Ciebie zapakuję go hermetycznie, żeby czuł się bezpieczny.

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

nasza nowa stodoła     owca miesiąca     

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl