fbq('track', 'AddToCart'); />

twarożek owczy z dodatkami

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 35,00 zł

Cena regularna:

35.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Pin It

Opis

100% owczy twarożek kwasowo-podpuszczkowy.
Zawsze potrzebny. Wybierz i smaruj ile sił!


WYBIERZ SWÓJ ULUBIONY SMAK:

  • SOLONY: do zjedzenia tak po prostu lub do wymieszania np. ze szczypiorkiem czy rzodkiewką 
  • Z SUSZONYMI POMIDORAMI, CZOSNKIEM I BAZYLIĄ - uwaga, uzależnia! ;)
  • Z KOLOROWYM CZOSNKIEM - tu nuta czosnkowa będzie nieco mocniejsza - uwielbiam jak chrupie pod zębami!
  • JAK SWOJSKIE MASEŁKO - ziołowa nuta cząbru, koperku i pietruszki "robi robotę" :)

WARTOŚCI ODŻYWCZE

ok 24% tłuszczu
ok 18% białka 
zero węglowodanów


 WAGA

nie mniej niż 200 g netto

[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]


 
SKŁADNIKI

solony: mleko owcze pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii

z suszonymi pomidorami, czosnkiem i bazylią: mleko owcze pasteryzowane, sól, suszone pomidory, czosnek, bazylia, podpuszczka naturalna, kultury bakterii

z kolorowym czosnkiem: mleko owcze pasteryzowane, czosnek, papryka czerwona, papryka zielona, liść pietruszki, koperek, kurkuma, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii

jak swojskie masełko: mleko owcze pasteryzowane, czosnek sól, gorczyca, tymianek, koperek, pietruszka nać, cząber, podpuszczka naturalna, kultury bakterii
  


 
JAK PRZECHOWYWAĆ

Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.

Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 4 dni.


 
JAK WYSYŁAM 

Zapakowany w pudełeczko z plombą.

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

nasza nowa stodoła     owca miesiąca     

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl