paneer
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Tradycyjnie w Indiach, skąd pochodzi, wytwarza się go z mleka krowiego zakwaszonego octem spirytusowym. Tak powstały twaróg używa się do smażenia, zapiekania, dodaje do zup.
Mój ser jest przygotowany z mleka owczego, które zakwaszam octem jabłkowym.
Będzie świetnym dodatkiem do szakszuki, aromatycznej zupy rybnej albo dania w typie curry.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
ok 28% tłuszczu
ok 18% białka
SKŁADNIKI
naturalny: mleko owcze termizowane, ocet jabłkowy, sól, podpuszczka naturalna, bakterie
WAGA
nie mniej niż 200 g netto
[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]
JAK PRZECHOWYWAĆ
Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.
Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 3 dni.
JAK WYSYŁAM
W podróż do Ciebie zapakuję go hermetycznie, żeby czuł się bezpieczny.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)