fbq('track', 'AddToCart'); />

paneer

paneer1.jpeg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 32,00 zł

Cena regularna:

32.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Tradycyjnie w Indiach, skąd pochodzi, wytwarza się go z mleka krowiego zakwaszonego octem spirytusowym. Tak powstały twaróg używa się do smażenia, zapiekania, dodaje do zup.

 

Mój ser jest przygotowany z mleka owczego, które zakwaszam octem jabłkowym.

 

Będzie świetnym dodatkiem do szakszuki, aromatycznej zupy rybnej albo dania w typie curry.


WARTOŚCI ODŻYWCZE

ok 28% tłuszczu
ok 18% białka 



SKŁADNIKI

naturalny: mleko owcze termizowane, ocet jabłkowy, sól, podpuszczka naturalna, bakterie




 
WAGA

nie mniej niż 200 g netto

[Waga poszczególnych produktów może się różnić - każdy ser robiony i pakowany jest ręcznie.]


  
JAK PRZECHOWYWAĆ

Przechowuj w lodówce w temperaturze 4-6°C.

Po otwarciu opakowania przechowuj w temperaturze 4-6°C do 3 dni.


 
JAK WYSYŁAM 

W podróż do Ciebie zapakuję go hermetycznie, żeby czuł się bezpieczny.

 

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

nasza nowa stodoła     owca miesiąca     

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl